Esborrar alumnes d'un curs.

Esborrar alumnes d'un curs.

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,


EStic intentant eliminar els alumnes antics d'un curs. No puc fer-ho amb "reiniciar el curs", ja que sense voler, ja he començat el curs amb alumnes nous, i els alumnes d'aquest any ja han fet activitats. 

He intentat fer-ho anant a usuaris, seleccionant en bloc uns quants, i amb la selecció "eliminar la matricula dels seleccionats". Quan ho faig, em diu que "no he seleccionat cap usuari". De fet, em surt tot el llistat d'alumnes abans amb la frase "The user XXXX was removed from the selecction"...però no sé per què els treu de la selecció. 


Estic fent-ho malament? Hi ha un altre sistema? Quin és el sistema correcte?


Moltes gràcies

En resposta a CARLOS MELERO DE LA CRUZ

Re: Esborrar alumnes d'un curs.

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Carlos,

L'opció que comentes és correcta sempre que els alumnes estiguin inscrits de manera Manual:


Si els alumnes s'han inscrit amb Cohort o Autoinscripció, per exemple, aquesta opció per eliminar les inscripcions no funcionarà. 

Si és Autoinscripció l'alumnat s'haurà de desinscriure. Si és Cohort, haureu de desincriure-la tota o eliminar els alumnes indicats de la cohort matriculada.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Esborrar alumnes d'un curs.

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -
D'acord, Isabel. El problema en questió, per tant, és que els alumnes es van inscriure amb "Automatriculació". 


Segons el que he entés, Són els propis alumnes que haurien d'esborrar-se manualment.  O fer-ho jo , un per un.  Peró...no hi ha cap altra manera d'eliminar alumnes en bloc que s'han inscrit manualment a un curs? Ho dic perquè si he de fer-ho manualment, i accepta cada vegada la confirmació....és una feina força feixuga....