Fòrum Àgora-NODES

Imatge destacada

Imatge destacada

per Jose Carlos Altava Prada -
Nombre de respostes: 4

Salutacions,

Tenim un problema amb les publicacions del NODES, quan no posem una imatge destacada se'n posa una d'una activitat puntual i no va lligada amb l'entrada al bloc.

He esborrat un cop la imatge i se'n calibra una altra semblant a l'anterior, sense haver-hi marcat res, ni a l'entrada, ni a la pròpia imatge.

Podem predeterminar una imatge destacada per a totes les entrades i qui vulgui ja se la configurarà específicament per a la seua entrada?

Tenim connectat el Telegram i el Facebook de l'escola de forma automatitzada quan publiquem a Nodes, una llàstima no poder actualitzar canvis a les entrades i veure-ho a Telegram directament modificat.

Us passo l'enllaç també del nostre canal de Telegram i així també podeu tafanejar el nodes, per si algú veu alguna cosa fora de lloc.

https://t.me/escolamiquelgranell 

Esc. Miquel Granell

En resposta a Jose Carlos Altava Prada

Re: Imatge destacada

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bona tarda,

Ens podries indicar un exemple d'article on la imatge destacada sigui aquesta que comentes (així podrem veure de quina imatge es tracta).

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Imatge destacada

per Jose Carlos Altava Prada -

Quan ens en adonem ho intentem rectificar a la majoria d'entrada, però si visualitzeu una fotografia d'un menjador (sobretot es pot observar un cop publicat automàticament a la pàgina de Facebook i de Telegram).

Amb aquestes dos plataformes, un cop subsanat el problema, la llàstima és que no s'actualitza la modificació feta (en el cas de Telegram, només si donem l'opció de publicació mitjantçant actualització, i això seria un caos).En resposta a Jose Carlos Altava Prada

Re: Imatge destacada

per Jaume Dellunde Clavé -

Si esteu utilitzant l'extensió "WP Telegram", quan l'article es publica envia al canal de Telegram un "Link Preview" que inclou la imatge destacada, el text resum i el botó "Vista Immediata".
En el vostre canal veig que no apareix el botó "Vista Immediata" en cap article, per la qual cosa crec que no s'està aplicant cap plantilla de publicació.
Caldria revisar la configuració de l'extensió com indica la documentació, comprovar si el paràmetre "rhash" és el correcte ...

Un cop configurat, encara que no s'enviï un altre "Link Preview" al canal en cada actualització de l'article, el resultat de prémer el botó "Vista Immediata" sí que té en compte les actualitzacions posteriors que s'hagin fet de l'article.En resposta a Jose Carlos Altava Prada

Re: Imatge destacada

per Jaume Dellunde Clavé -

Bon dia :

Hem comprovat que, en la configuració "Ajustament del missatge" de l'extensió WP Telegram, teníeu seleccionada la casella "Adjunta la imatge a sota del text". Possiblement, quan l'extensió cercava la imatge destacada a l'article i no la trobava, n'agafava una a l'atzar de la mediateca.
Hem deixat aquesta casella desmarcada, aviam si això soluciona el problema en els articles que publiqueu a partir d'ara.

Pel que fa a Facebook, ens hauríeu de dir quin mètode utilitzeu per publicar-hi els articles. Si la cadena de publicació és (Nodes -> Telegram -> Facebook) pot ser que en haver-ho solucionat a Telegram quedi també solucionat a Facebook.