Alumnes desapareguts

Alumnes desapareguts

per CARMELO RAMIREZ GARCIA -
Nombre de respostes: 1
Hola,
El passat 25 de gener, tot funcionava com la seda, tenia els meus alumnes matriculats, amb notes, qualificacions ,... i un munt de coses que m'havien enviat. He deixat de veure l'aula virtual des d'aleshores, però avui, que els havia de posar les qualificacions d'un exercici, veig que han desaparegut alumnes (de fet tres alumnes per curs, curios, oi?). He entrat com administrador i he comprovat que, efectivament, els alumnes desapareguts no estan donats d'alta al meu curs.
Què ha passat? Es poden recuperar les seves ? o cal matricular-los sense més i perdre la informació que tenien d'ells?

Gràcies,
Carmel Ramírez

Espai: agora.xtec.cat/iesjaumealmera/moodle
Cursos: MAT1EA, MAT1EB i MAT1EC.
En resposta a CARMELO RAMIREZ GARCIA

Re: Alumnes desapareguts

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Carmel!
Ens podríeu indicar el nom d'algun/a dels alumnes que han desaparegut d'aquests cursos? No sabem què ha pogut passar però potser tornant-los a matricular es recuperen les dades de les activitats que havien realitzat. Potser ells es van "desinscriure" del curs (tot i que sí que és curiós que siguin tres alumnes en cada curs).
Podeu provar de matricular de nou a alguna d'aquestes persones i comprovar si fent això es recupera la informació dins del curs? Esperem que amb això pugueu resoldre el problema. De totes formes, si ens faciliteu el nom i cognoms d'algun/a d'aquests alumnes intentarem veure si podem esbrinar què ha pogut passar.
Una abraçada i sort!
Sara