Acotar les categories o pàgines que pot editar cada usuari

Acotar les categories o pàgines que pot editar cada usuari

per Ramon Balcells Olivan -
Nombre de respostes: 3

Hola,

vull donar d'alta usuaris per tal que puguin editar categories o pàgines concretes . He donat d'alta usuaris EDITORS, AUTORS, COL.LABORADORS però en cap cas veig l'opció de limitar quines pàgines o articles poden editar.

Com s'ha de fer?


Gràcies

Ramon Balcells

En resposta a Ramon Balcells Olivan

Re: Acotar les categories o pàgines que pot editar cada usuari

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Ramon,

Quant a les categories, pots limitar la creació d'articles i gestió a les diferents categories mitjançant l'Author Category. Però quant a les pàgines no pots limitar-ne la gestió/creació, el rol es donaria a nivell general dins del Nodes.

Author Category és una nova extensió per la qual encara no hi ha documentació ni protocol d'activació. Per tant si voleu que us ho activem ens ho podeu demanar via correu a agora@xtec.cat (fins que s'estableixi un protocol).

Després d'activar l'extensió veureu que quan accediu a Tauler - Usuaris, i editeu l'usuari desitjat us apareixerà un desplegable per seleccionar la categoria en què pot publicar articles. Per exemple:


Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Acotar les categories o pàgines que pot editar cada usuari

per Ramon Balcells Olivan -

Hola Isabel,

teniu previsió que es pugui gestionar l'assignació d'usuaris per  l'edició / creació de pàgines de forma individualitzada al igual que les categories amb el Author Category ?

Salutacions

Ramon Balcells