Qüestionaris Hot Potatoes

Qüestionaris Hot Potatoes

per SEBASTIAN CUADRAS JAUME -
Nombre de respostes: 2
Bon dia!
Estic elaborant un qüestionari pel meu curs de CCMC:

http://agora.xtec.cat/iesmanolohugue/moodle/course/view.php?id=201

Tinc alguns dubtes:

1. He estat mirant alguns temes del fòrum relacionats amb aquests qüestionaris i m'he trobat que hi bastants problemes en el moment de fer backups o restauracions de cursos. Algú em pot informar de si la cosa funciona bé o quines altres opcions hi ha?

2. Ja he fet qüestionaris en el meu curs. El que m'aniria bé és poder importar algunes preguntes tipus Cloze del Hotpotatoes doncs l'opció d'aquest tipus que ofereix el Moodle em sembla massa complexa(de fet, he volhut fer una prova i no m'he n'he sortit). La pregunta concreta és: En quin format haig de guardar o exportar les preguntes Hotpotatoes per poder-les importar al Moodle?

Gràcies a tothom per avançat!!
En resposta a SEBASTIAN CUADRAS JAUME

Re: Qüestionaris Hot Potatoes

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Sebastià,

Respecte la segona pregunta, per començar has d'activar el mòdul de HotPotatoes (ja ho he fet jo). Ara pots afegir un qüestionari de HotPotatoes com a activitat. El Cloze l'has de desar en el format del hotpot.

Salut!

Pau
En resposta a SEBASTIAN CUADRAS JAUME

Re: Qüestionaris Hot Potatoes

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Sebastià!
En referència a la primera pregunta només podem dir-te que es tracta de problemes difícils de localitzar i resoldre però que tot i així, mica en mica, hem anat detectat i solucionant alguns. Esperem que, a mesura que vagi evolucionant Moodle i anem actualitzant de versió aquests problemes desapareguin totalment.
De totes formes, si tens algun curs amb algun problema concret et prego que ens el facis arribar ja que ens pot ajudar.
Una abraçada i fins aviat!
Sara