Inscriure alumnes...

Inscriure alumnes...

per Alexandre Antoni Martínez Marco -
Nombre de respostes: 4
Hola, Un parell de qüestions, sisplau, per aquells de vosaltres que hi tingueu pràctica:

1) Tenim molt d'interés per començar a utilitzar Moodle al nostre centre, però tot i haver seguit les vostres instruccions per reconfigurar el servidor de correu, no podem enviar emails a adreces que no siguin de xtec, i per tant no podem inscriure alumnes...

2) Per una altra banda, com a principiant voldria que em confirmessiu que quan hagi de canviar de centre (sóc funcionari sense destinació definitiva) podré exportar el meu curs a una pàgina moodle diferent.

Moltes gràcies pel vostre ajut.
Alex


En resposta a Alexandre Antoni Martínez Marco

Re: Inscriure alumnes...

per Jordi Peña Salvador -
Hola,

Mira Alex t'explico podeu fer un compte de gmail ''google'' o de hotmail per poder enviar les qüestions als alumnes.

D'altre part no el centre concertat per l'any vinent t'hauria de fer un nou curs al moodle. Si tens un altre dubte contacta amb el arministrador de moodle.

Una qüestió resulta que vaic suprimir l'Àmic 7.0 de la PDA emm tingut problemes a configura'l siusplau em podries intentar passar l'aplicació? fes-ho a jps1248@tinet.cat

Gracies de tores maneres.

Jordi Peña.
En resposta a Alexandre Antoni Martínez Marco

Re: Inscriure alumnes...

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Alex!
Fa alguns dies el SAU ens va fer arribar una consulta similar a la que envies al fòrum i, per tant, suposem que no t'ha arribat el retorn. En concret, la resposta que vam donar al SAU sobre els dubtes que plantejaves va ser la següent:

1. En relació als problemes amb el servidor de correu ja hem passat nota a l'equip d'Arquitectura Tecnològica i, per tant, durant els propers dies el problema estarà solucionat. (hores d'ara ja està fet!!!)

2. En relació a l'exportació de cursos dir que Moodle ofereix unes eines per importar i exportar cursos i, per tant, no hauria d'haver cap problema en fer aquesta exportació/importació si canvies de centre (és a dir, ho podràs fer tu mateix).

Alex, ens podries confirmar si vas rebre o no aquest missatge per tal d'assegurar-nos de que el protocol amb el SAU està funcionant correctament?

Una abraçada i gràcies per avançat!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Inscriure alumnes...

per Alexandre Antoni Martínez Marco -
Hola Sara,

Moltes gràcies per la teva resposta, ja he vist que s'hi poden inscriure alumnes.

Respecte a la resposta amb el SAU, si m'havia d'arribar per correu no l'he vist.

Per cert, el que si m'arriben són totes les incidències d'altres companys... em podrieu esborrar d'aquesta llista de correu o dir-me com m'esborro jo? M'estimo més mirar-les jo a Agora, ja que són moltes..

Una abraçada per tu,

Alex
En resposta a Alexandre Antoni Martínez Marco

Re: Inscriure alumnes...

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Alex!
Moltíssimes gràcies per l'aclariment! Ens posarem en contacte amb el SAU per assegurar-nos de que tot està funcionant com vam establir!
Sobre els missatges que comentes el que has de fer és clicar sobre el botó Cancel·la la meva subscripció a aquest fòrum que trobaràs a la part superior esquerra del fòrum (només apareix a la pantalla que mostra la llista amb els títols dels missatges). T'adjunto una captura de pantalla. Una altra opció és editar el teu perfil, mostrar les característiques avançades i, al camp Tipus de resum de correu seleccionar Assumptes (correu diari només amb els assumptes). D'aquesta forma rebràs únicament un correu amb el resum de tots els missatges que s'hagin enviat cada dia (o cap correu si no s'ha enviat cap).
Una abraçada i gràcies de nou per la col·laboració!
Sara
Fitxer adjunt agora_correus.png