Simulació del Moodle del centre

Simulació del Moodle del centre

per IES Menéndez y Pelayo -
Nombre de respostes: 4
Benvolguts, benvolgudes.
Al meu centre, IES Menéndez y Pelayo, hem començat, modestament, a treballar en aquest entorn Moodle. Encara que el meus coneixements són molt bàsics he acceptat encarregar-me d'Administrar el nostre Moodle.
Aquesta és la meva pregunta:
Podria aconseguir una mena de còpia, o simulació, de tot el Moodle de l'institut per fer proves: canviar paràmetres, experimentar amb: els fòrums, wikis, correu electrònic, bases de dades,..., sense perill de malmetre res del que han fet els meus companys en els seus cursos ?
En tot cas, no sé si existeix, però podria ser una bona idea tenir una mena de maqueta, actualitzada i amb totes les possibilitats incorporades, que els Administradors i/o usuaris ens poguéssim descarregar als nostres ordinadors per poder "putinejar-la" sense perill.
Moltes gràcies per tot,
Xavier Camacho
jcamacho@xtec.cat

En resposta a IES Menéndez y Pelayo

Re: Simulació del Moodle del centre

per David Canalias Rubió -

Hola;

Si vas a aquesta adreça:

http://download.moodle.org/windows/

Et podràs baixar moodle més apache i mysql en un fitxer autoexecutable que no necessita instal·lació (XAMPP). El pots executar en el teu pròpi ordinador i obrir el navegador a l'adreça http://localhost per utilitzar-ho. És un sistema molt útil per fer proves i si ho espatlles, elimines les carpetes del xampp i pots tornar a començar.

Espero que això t'ajudi, almenys a mi m'ha anat molt bé per probar coses que no m'atrevia a fer-ho al servidor en producció.

Salut !!

En resposta a IES Menéndez y Pelayo

Re: Simulació del Moodle del centre

per MARIA ANTONIA VARA CIFRE -
Hola Xavier, jo tinc un espai propi a l'antic phobos on faig aquestes proves.
Potser et poden facilitar un...els de Agora, el que et faltarà és instal·lar una copia, però el vostre informàtic, no se com es diu això t'ho fa en un "periquete".
Bona tornada!
Mar
En resposta a MARIA ANTONIA VARA CIFRE

Re: Simulació del Moodle del centre

per IES Menéndez y Pelayo -
Moltes gràcies, Mar. De moment he seguit la proposta que em feia en David, m'he descarregat la versió de Moodle i només necessito comprovar si funciona tot.
Segurament aquest trimestre ens animarem a instal·lar el Moodle a un servidor de l'institut. Ja t'informaré.
Una abraçada i bon trimestre.
Xavier Camacho