Fòrum Àgora-MOODLE

Gestor de Fitxers moodle

Re: Gestor de Fitxers moodle

per JAUME JAUME ARROM -
Nombre de respostes: 0

Em penso que l'única manera d'esborrar els treballs que penja un alumne en un curs antic, de l'any anterior, és esborrar tot el curs, després d'haver-ne fet una còpia de seguretat sense les dades d'usuari. Aleshores cal restaurar el curs i afegir els nous professors.

Quan se suprimeix un alumne, continuen els seus treballs en arxius ocults que ocupen possiblement molt espai. Suposo que si ens convé conservar els fulls dels examens dels alumnes del curs anterior fins a final d'octubre per si hi ha alguna reclamació de notes, ens convindria mantenir els cursos antics (ocults als alumnes) fins a final d'octubre, igualment, amb els alumnes anteriors i tots els seus treballs i qüestionaris, pel mateix motiu.

Jo crec que la manera de gestionar els alumnes seria demanar que facin un usuari nou a cada curs. A començament de setembre es posen ocults o deshabilitats tots els usuaris alumnes del curs anterior. Després, a final d'octubre caldria suprimir definitivament tots aquests alumnes de l'any anterior.