Eliminar usuaris antics

Eliminar usuaris antics

per NURIA ENRICH TRILLA -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

hi ha alguna manera d'eliminar en bloc usuaris amb determinat temps d'inactivitat?

D'altra banda, he llegit al forum que en eliminar un usuari no s'esborren les seves trameses i que cal anar a administració de fitxers per eliminar aquestes trameses una per una.

No és possible eliminar aquests fitxers o trameses quan es reinicia un curs?

Gràcies.

En resposta a NURIA ENRICH TRILLA

Re: Eliminar usuaris antics

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Núria,

Entrant amb l'usuari admin pots anar a Administració del lloc - Usuaris - Accions amb usuaris en bloc. En aquesta plana veuràs que pots afegir filtres al llistat d'usuaris, que apareix a la finestra de l'esquerra. Si cliques a Mostra'n més... pots afegir un filtre segons data d'accés. Llavors només has d'aplicar el filtre i seleccionar els usuaris que vulguis de la pantalla esquerra (Disponibles) a la dreta (Seleccionats) i clicar a Tria... (al final de la plana) l'opció Suprimeix.


Per altra banda, en el moment de reiniciar el curs sí que es poden eliminar les trameses associades a l'alumne inscrit al curs. El problema apareix si es reinicia el curs sense haver marcat l'opció d'eliminar les trameses, de manera que l'alumne ja no està inscrit i les trameses queden deslligades del curs. En aquest cas l'única opció que queda és eliminar-les manualment des de Gestió de fitxers

Per això recomanem eliminar les trameses durant el reinici, ja que si no es marca aquesta opció la feinada que ve després és important.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Eliminar usuaris antics

per MARIA LLOPART FONT -

Hola,

estic intentant alliberar espai del Moodle i em surgeixen dubtes:

Això encara continua?

- Si eliminar els alumnes no elimina les tasques que hagin enviat, i després dóna problemes, ens centrem primer en reiniciar els cursos?

- Si s'han de desar les dades d'examens fins l'octubre del curs següent... quina és la gestió que es pot fer? Si no podem reiniciar el curs a 1 de setembre i tenir-lo net? Hem de duplicar el curs per a tenir-ne un de reiniciat? I que fins a l'octubre coexisteixin dos cursos? I a partir de l'octubre eliminar el curs antic?

- Després d'octubre, un cop eliminats els cursos, si que es podrien eliminar els usuaris que ja no es troben al centre?


En resposta a MARIA LLOPART FONT

Re: Eliminar usuaris antics

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Maria,

jo el que faria en aquest cas és una còpia de seguretat del curs, amb dades d'usuari (ho has de fer amb l'usuari admin). Un cop creada la còpia, descarregar-la al teu ordinador i desar-la el temps que calgui, octubre, novembre... en cas que sigui necessari es podria restaurar la còpia per recuperar les dades d'exàmens, notes... Finalment, un cop descarregada la còpia, podeu reiniciar el curs amb normalitat.

Els usuaris, sí, millor esborrar-los després d'aquest procés.

Fins ara,

Mònica