Fitxers del repositori no utilitzats

Fitxers del repositori no utilitzats

per Sina Pans -
Nombre de respostes: 1

Suposo que passa a més llocs, però ho he vist a la primera plana. En una etiqueta, fent proves, hi vaig penjar 5 imatges. Al final solament n'he deixades tres allà, però les altres dues imatges apareixen al repositori quan edito l'etiqueta i cerco una imatge a la carpeta fitxers incrustats, també les trobo a la carpeta "Fitxers del servidor" i subcarpeta de l'etiqueta del repositori .

El que m'amoïna és si hi ha fitxers que penges i després els elimines et queden allà per sempre, ocupant el poc espai de l'Àgora. He vist que les puc esborrar anant a "Informes">"Gestor de fitxers" (però solament puc controlar els meus fitxers, els de la resta dels 50 professors se m'escapa). 

M'agradaria conèixer el comportament de Moodle: mai esborra els fitxers que puges i després elimines?

En resposta a Sina Pans

Re: Fitxers del repositori no utilitzats

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia,

En principi quan elimines un fitxer el que fas és marcar-lo perquè s'elimini definitivament quan s'executa el cron. 

Per altra banda, heu de tenir en compte que la paperera de reciclatge dels cursos manté els fitxers durant 7 dies abans d'eliminar-los definitivament.

Quant a la gestió de fitxers, per poder accedir als de tots els professors hauries d'entrar amb l'usuari admin.

Per últim, si pengeu un fitxer (per exemple una imatge) al Moodle i el feu servir a més d'un lloc, heu de tenir present que podeu "eliminar" el recurs d'un lloc però pot seguir allotjat al Moodle.

Salutacions,

Isabel