Problema configuració extensió RESERVES

Problema configuració extensió RESERVES

per MARC BOIGUES BASET -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Des del meu institut estem migrant la web antiga escrita en html a NODES. Estem refent tota l'estructura aprofitant el que ja tenim i el que ens ofereix NODES.

Una de les eines que ens interessa i estic tenint problemes a configurar és la de la reserva d'espais. He creat ja els espais i materials que es podran reservar tal i com indiqueu a la página: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=1741&mode=entry&hook=2601

El problema és que ara no sé com insertar el calendari/formulari a les respectives pàgines. O no sé si haig de crear un formulari que hauria d'associar a aquest calendari al qual no li trobo cap via per enllaçar-lo... No trobo cap tutorial per fer-ho o lloc on s'expliqui. 

He vist que antigament s'havia de fer amb un formulari Google associat a un calendari i que existia un tutorial de com fer-ho, i que l'heu tret enllaçant-ho a la página que a dalt he indicat.

Merci  

En resposta a MARC BOIGUES BASET

Re: Problema configuració extensió RESERVES

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Marc,

Per accedir al Calendari de reserves l'usuari ha d'entrar al Tauler - Reserves.

Els usuaris col·laboradors només podran visualitzar el calendari, els usuaris professors podran afegir noves reserves i l'administrador les podrà gestionar totes.

Salutacions,

Isabel