Modificar temps logout

Modificar temps logout

per CARLOS CLEMENTE QUEIPO DIAZ -
Nombre de respostes: 5

Bon dia, el meu dubte és el següent:


alguns professors em demanen augmentar el temps prestablert en el què es tanca sessió si un alumne està inactiu. EL problema se'l troben quan estan responent un examen, i llavors ho perden tot.


He estat buscant però totes les solucions que he vist em porten a administració del lloc, servidor, gestió del temps però no tinc aquesta última opció (suposo que degut a actualitzacions del moodle). Em podríeu dir com es pot fer? I si seria posible només augmentar aquest temps només en uns cursos en concret?


Moltes gràcies per avançat!

En resposta a CARLOS CLEMENTE QUEIPO DIAZ

Re: Modificar temps logout

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bona tarda Carles,

Malauradament, no podeu accedir a aquesta opció de gestió del temps, perquè és un paràmetre que no es pot modificar als Moodles d'Àgora.

Salutacions.

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Modificar temps logout

per CARLOS CLEMENTE QUEIPO DIAZ -

Gràcies Isabel,


i no ho podríeu canviar vosaltres? Al meu centre tinc força companys que es queixen perquè troben insuficients els 5 minuts que hi ha de marge d'inactivitat quan fan proves o exàmens. Tan sols pujant el temps d'ianctivitat a 10 minuts en tindrien suficient.


Moltes gràcies per avançat!

En resposta a CARLOS CLEMENTE QUEIPO DIAZ

Re: Modificar temps logout

per DANIEL ALMIÑANA SAEZ -

Perdoneu, però el temps d'inactivitat no són 60 minuts? Almenys això se'm va contestar en un fil on hi vaig fer una consulta similar. No he mesurat mai el temps sense interaccionar amb el moodle abans d'expulsar-te, però per la meva experiència sí està aproximadament al voltant d'una hora.

Potser ha canviat alguna cosa darrerament? O es que a més del temps sense interactuar (enviar informació al servidor) hi ha un temps sense interactuar emb el navegador que es té en compte? Això em semblaria molt estrany.

Moltes gràcies!

Daniel