Fer copia seg a repositori

Fer copia seg a repositori

per ANTONIO PEREZ LASIERRA -
Nombre de respostes: 1

Hola, tenim u curs molt pesat. el de competic2. Això ens fa que al quota d'ocupació ens arribi sempre al màxim.

Fa temps que hem intentat esborrar dades antigues d'usuari i/o fitxers inservibles però encara així es molt pesat.

Hem decidit fer una còpia de seguretat del curs (no el volem perdre) i d'aquesta manera podem seleccionar que volem fer còpia. Un cop feta la còpia el volem esborrar per guanyar espai.

Ara bé, com que estem al 90% d'ocupació de l'espai al servidor, si fem una còpia de seguretat no ens la deixa fer ja que també ocupa espai al disc. 

La pregunta: es podria enviar la còpia a un repositori extern com drive o fins i tot, fer-la a una màquina local directament?. Ens la podeu fer els administrdors?

Gràcies.

http://agora.xtec.cat/cfasantboi/moodle/

En resposta a ANTONIO PEREZ LASIERRA

Re: Fer copia seg a repositori

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Antonio,

Dins d'aquest curs hi teniu 2.380 arxius de trameses (n'hi ha fins a l'any 2013) i us ocupen un total de 3,47GB. 

En aquest cas reiniciar el curs no servirà per eliminar aquestes trameses, ja que només suprimeix les que estan associades a alumnes inscrits en el curs en el moment del reinici. Ho haureu de fer de forma manual des d'Administració del lloc Ι Informes Ι Gestió de fitxers. Apliqueu els filtres Curs: COMPETIC2 i Àrea de fitxers: sumbission_files i veureu el llistat de tots els arxius d'aquest tipus associats al curs en qüestió. Els podeu eliminar des de la icona de la paperera.

Fent aquestes accions, reduireu considerablement la mida del curs i podreu fer la còpia de seguretat sencera o inclús per parts o per mòduls.

Salutacions,

Isabel