Subscripcions

Subscripcions

per Yolanda Gimenez Diaz -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Aquest curs hem posat en marxa ja la web i estem molt animats!! Hi ha un parell de temes que m'agradaria preguntar sobre els "subscriptors":

- volíem que cada família es subscrivis al blog que li interessés i que li arribés l'avis amb cada article, però només els hi arriba si poso l'article a la Portada: ho puc arreglar?

2n. la web és http://agora.xtec.cat/ceip-rllullrubi/ però al final del correu de notificació apareix:

" Si no esteu interessats en rebre correus des de Institut L'Arany feu clic aquí per donar-vos de baixa" i i no he sabut trobar on modificar-ho perquè digui Escola Ramon Llull.

Moltes gràcies

En resposta a Yolanda Gimenez Diaz

Re: Subscripcions

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Yolanda,

Ja us hem canviat el nom del centre al correu de notificació indicat.

Quant a les subscripcions, si poseu un Giny de subscripció en una categoria determinada (per exemple 1r) els usuaris que es donin d'alta des d'aquest giny ho faran directament al grup de subscriptors de 1r (es crearà automàticament). Així, quan publiqueu un article i marqueu la categoria 1r, s'enviarà un correu als subscriptors d'aquesta.

Per tant, si poseu un giny de subscripció a cada categoria, cada usuari es podrà inscriure des de la que desitgi. Els usuaris es poden inscriure en més d'un grup de subscriptors (exemple: Portada, 1r i AMPA) i rebran tots els correus dels articles que es marquin amb aquestes categories.

És important recordar que les categories s'han de marcar abans de publicar l'article per primera vegada, si voleu que els correus arribin a aquestes. Si primer publiqueu i després marqueu categories i actualitzeu, el sistema ho identifica com una modificació de l'article i per tant no enviarà cap nova notificació.

Si necessiteu res més, no dubteu a contactar-nos.

Salutacions,

Isabel