Algunes reflexions personals

Re: Algunes reflexions personals

per Glòria Pallejà i Rosich -
Nombre de respostes: 0
Em sumo a l'agraiment per posar les coses clares i en ordre. Així, sabent tots/es amb què comptem, és molt més fàcil anar a una.

Em sembla molt correcte que passeu les nostres queixes a qui correspongui, i agrairia ens donéssiu a conèixer la resposta que n'arriba, fins i tot si aquesta és el silenci.

Per la resta, agrair l'interés i demanar que puguem seguir amb aquest nivell de comunicació, podent saber on estem i quines explicacions hem de donar quan se'ns demanen a nosaltres en els nostres respectius centres (al professorat, alumnes i famílies).

Pel que fa a la teva manera d'expressar-te, Sara, no volia, sincerament, causar cap malestar, però sí expressar d'alguna manera que necessitem informació clara i precisa. Missatges que he rebut en relació al tema els he respost a nivell personal precisament per no iniciar debats sobre qüestions que no eren el cas ni es volien magnificar. Si us comuniqueu amb nosaltres amb la claredat d'ara, sense tapar la situació, penso que tots sabrem molt millor on som i què fer per poder solucionar cada un/a la papereta que ens toca solucionar.

Gràcies novament per la claredat a tots vosaltres.