Problemes amb el Calanedari

Problemes amb el Calanedari

per LAURA VIVES VAZQUEZ -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda!

La veritat és que porto varies setmanes intentant col·locar el calendari del centre en la pàgina web, i no hi ha manera, us poso en antecedents

-Primer vaig demanar a la persona que porta el calendari, que si us plau poses el calendari en format públic, això ja està fet.

-Segon vaig llegir i veure diferents tutorials i o hem tornat ha intentar, i l'únic que he aconseguit a dia d'avui és un calendari buit, que amés està estancat en el mes de febrer i només pot anar endarrere.

A més tenim un problema el nostra centre el calendari que compartim a través del gmail, té diferents colors, per tant bo ser ben bé d'on he d'agafar el calendari.

us envio l'última incrustació d'URL, si us plau, agrairia qualsevol ajuda, ja que properament s'informarà els pares de la pàgina web, amés properament tenim la jornada de portes obertes.

URL: crusafont.cat_hfu502kiernag888f83ng7vm6s@group.calendar.google.com

Moltes Gràcies

Atentament

Laura Vives Vazquez.

En resposta a LAURA VIVES VAZQUEZ

Re: Problemes amb el Calanedari

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Laura,

Els calendaris només mostren els mesos on hi ha esdeveniments creats. Si no teniu res creat pel mes de març, no podreu passar del febrer (fins que arribem al març, es clar...).

Sembla que la configuració del calendari és correcta. 

Quan parles de diferents colors, parles dels diferents calendaris? Des de Nodes només podràs enllaçar un calendari per giny. Hauràs de comprovar que l'ID del calendari que has indicat correspon a un calendari que tingui algun esdeveniment creat, sinó l'haureu de canviar per l'ID del calendari que us interessi.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Problemes amb el Calanedari

per LAURA VIVES VAZQUEZ -

Bona tarda Isabel!

Continuo amb el mateix problema, he creat un nou calendari, tots els calendaris tenen esdeveniments però no hi ha manera ni que surtin en l'agenda ni en el gint, m'he llegit les instruccions varies vegades. Anem per parts:

- Tots els calendaris són públics, la persona que els ha creat m'ho ha confirmat, pot ser que tingui que ser des de els seu correu, alhora d'inserir el calendari?

-Tots els calendaris tenen esdeveniments.

Així doncs estic en una situació d'impas, hem podeu ajudar, ja que jo no trobo el fallo,altre cosa important és que han canviat el moodel del google calendar. T'envio captures de pantalla en un correu adjunt? No se com fer-ho ho he intentat però no hem deixa hi ha algun correu electrònic.


Gràcies.

Disculpa les molèsties.

Atentament

Laura Vives



En resposta a LAURA VIVES VAZQUEZ

Re: Problemes amb el Calanedari

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Laura,

Ens pots enviar les captures a la bústia (agora@xtec.cat).

Per canviar la vista del nou Calendar i tornar a l'antiga, has de desplegar la rodeta de configuració que hi ha dalt a la dreta del calendari i seleccionar Torna a la versió clàssica de Calendar. Així podràs treballar segons la documentació que tenim relacionada.


Us heu d'assegurar que el calendari és públic:


I que l'ID que poseu és el que apareix aquí:


Hem fet una prova amb un calendari nostre i l'hem pogut inserir sense problemes al vostre Nodes, s'han visualitzat tots els esdeveniments i apareixien les fletxes per avançar cap al mes de març.  D'aquesta manera descartem cap problema amb el Nodes, així que haureu de revisar les dades que poseu a la configuració i sobretot, que el calendari sigui públic.

Si tot això no funciona, haureu de provar de crear un nou calendari amb un altre compte de Google.

Salutacions,

Isabel