Mail als subscriptors

Mail als subscriptors

per Olga Belmonte Vila -
Nombre de respostes: 3

Bon dia! Vam poder activar les subscripcions! Moltes gràcies! Tenim alguns dubtes:

- Envia un mail dient com donar-te de baixa però parla de l'Escola L'Arany i nosaltres som Llebetx. Com podem canviar-ho? Hem estat remenant i no trobem com canviar-ho.

- Quan notifica que s'ha penjat un article, es podria posar només l'enllaç en comptes de l'article? Si surt l'article potser ja no entren al web.

- Es poden subscriure només a una categoria? Em sembla que ho tenim de manera que et subscrius a tot.


Gràcies!

En resposta a Olga Belmonte Vila

Re: Mail als subscriptors

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Olga,

1. Per poder treure el text de l'Escola L'Arany, necessitem l'URL del vostre Nodes... us ho traurem nosaltres. 

2. Podeu modificar el text de les notificacions, des de Tauler - Opcions - Email subscribers - Plantilles, i editeu la plantilla que heu triat per fer les notificacions (ex. ###POSTTITLE###). En aquest cas podeu eliminar ###POSTDESC### de la plantilla i d'aquesta manera no s'enviarà el cos de l'article.


Elimineu el que no us interessa del missatge:


3. Sí, es poden subscriure només a una categoria (o les que vulguin). Quan poseu un giny de subscripció en una pàgina de categoria, els usuaris que s'hi inscriuen ho fan directament a la categoria on està el giny. Però si heu posat el giny a la Portada, i els usuaris s'han subscrit allà els arribaran les notificacions de tots els articles que apareguin a la portada, que normalment són tots.

El que podeu fer és, crear els ginys de subscripció a les categories que vulgueu, i que els usuaris s'hi subscriguin. I si no volen estar a la categoria Portada, podeu suprimir-los des de Tauler - Opcions - Email subscribers - Subscriptors.


Salutacions,

Isabel