insertar presentació de diapositives

insertar presentació de diapositives

per ANNA PARES MARTINEZ -
Nombre de respostes: 1

Hola!

Anteriorment Picasa permetia crear un codi per incrustar (embeded) tot un àlbum de fotos, de tal manera que el podies afegir a word press com presentacio de diapositives.

Actualment google fotos no permet aquesta opció.Després de buscar pels tutorials, he vist la solució d'instal·lar l extensió àlbum al navegador chrome i fer ho des de els carrussels de nodes. El que no tinc clar, ja que aquesta opció capta les adreces de les fotos de l'album, si a mesura que afegeixi fotos a aquest àlbum les fotos s'actualitzaran al carrussel o pel contrari he de capturar amb el botó LIST cada cop que afegeixi una foto nova.

Si això és així, hi ha alguna manera amb codi html amb la que es pugui incrustar un àlbum o carpeta  del drive amb el contingut com un slideshow? he trobat una solució a la web,que permet crear un embeded d'un àlbum, però és una foto estàtica que porta l'enllaç (a href) a la foto i redirecciona a l'àlbum. 

Gràcies per tot!

En resposta a ANNA PARES MARTINEZ

Re: insertar presentació de diapositives

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Anna,

En el document Creació de galeries d'imatges amb l'extensió "Àlbum", veuràs que a les consideracions finals diu que cal:

  • Que les adreces (URL) de les imatges es mantinguin inalterades en el temps. Si alguna imatge canvia d'URL es deixarà de mostrar al carrusel. Tingueu en compte que no hi ha una sincronització continua entre la font de les imatges (en aquest cas Google Photos) i el vostre bloc/nodes: només s'ha fet una captura d'unes determinades adreces en un determinat moment, i s'ha enganxat el resultat al bloc. Si canvia el contingut de l'àlbum caldrà generar un codi nou que substitueixi l'existent.

Quant al codi html per incrustar un àlbum o carpeta del Drive com un slideshow, en principi no tenim documentada aquesta opció.

Salutacions,

Isabel