Visites dia/mes/any

Visites dia/mes/any

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -
Nombre de respostes: 4

Hola bon dia!

Tinc dificultats en trobar al nostre nodes el registre de visites que queden registrades. Em podeu ajudar a trobar-ho? Necessitaria les dades de visita que rebem per dia/mes/any...és possible?..ens expliqueu com es pot saber de forma senzilla?

El nostre web és insbrugulat.cat

Moltes gràcies per l'ajuda

En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Visites dia/mes/any

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bona tarda Jaures,

Disposeu d'un giny de comptador de visites. El trobareu a Tauler - Aparença - Ginys. Veureu el giny Estadístiques, que podeu afegir a la barra esquerra o al peu de la pàgina.


Fent això t'apareixerà a la barra lateral (o al peu, si així ho has triat) un comptador de visites senzill però efectiu.

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Visites dia/mes/any

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -

Moltes gràcies Isabel per contestar!

Aprofito per preguntar-te si puc veure un històric de dades per dies/mes/any... és que amb el giny només em surt el total suposo des de que es posar en funcionament el web...fins ara



En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Visites dia/mes/any

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -

Hola Jaures,

Per obtenir aquesta informació més detallada hauries d'utilitzar el servei Google Analytics. Aquí s'explica com configurar-lo:

https://sites.google.com/a/xtec.cat/ajudaxtecblocs/pmf/com-configurar-google-analytics

Les instruccions són per a XTECBlocs, però funcionen igual amb Àgora-Nodes.

Veuràs que Analytics et dóna moltíssima informació sobre els visitants: origen geogràfic, navegador que fan servir, nombre de pàgines vistes, temps mitjà de cada visita, pàgines més i menys visitades... i tota aquesta informació es pot filtrar i comparar per rangs temporals.

Molt important: Per activar el servei Google Analytics cal identificar-se amb un usuari de gmail "estàndard" (dels que tenen una adreça acabada en "gmail.com"). Els identificadors "xtec.cat" també estan gestionats per Google, però no tenen activat el servei Analytics. Podeu utilitzar un usuari "gmail.com" existent, o crear-ne un expressament per gestionar el compte d'Analytics.