Fòrum Àgora-MOODLE

Lentitud

Re: Lentitud

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Holooo a tots de nou!

Com heu pogut veure durant les darreres setmanes totes les actuacions previstes sobre el servidor s'han anunciat al temps i s'han fet al migdia per minimitzar l'impacte als centres que esteu fent servir l'Àgora. El canvi de servidor que us vam anunciar dijous, tot i que estava planificat per fer-se el més aviat possible ja que cada cop sou més centres els que utilitzeu l'Àgora (com heu pogut veure a aquest mateix fil del fòrum), es va haver d'avançar per problemes amb l'antic servidor (per tant, sort que teníem el nou a punt perquè sinó, tot i que no ho sembli, encara podia haver anat pitjor la cosa!!).
Per exemple tenim prevists (si el temps ens ho permet) fer altres actuacions i estem esperant precisament al Nadal per fer-les (com ara l'actualització a Moodle 1.9.7).

Som conscients dels mals de caps que els talls i problemes al servidor us ocasionen però us demanem un cop més paciència i comprensió. Estem treballant per solucionar-ho el més aviat possible i tornar a la normalitat/tranquil·litat a la que ens havíem acostumat durant els últims mesos.

Bezos, abrasos i paciència (que tot i que no és infinita estic convençuda que encara ens queda a tots una mica Complicitat !!!!),
Sara