Esborrar fitxers curs passat

Esborrar fitxers curs passat

per Oscar Mates Pajares -
Nombre de respostes: 5

Hola,

El curs passat quan esborrava un usuari s'esborraven les activitats que havia penjat. Pel que veig això aquest curs no és així. 

És possible esborrar de forma massiva els fitxers penjats pels alumnes el curs passat.

Salutacions i gràcies 

En resposta a Oscar Mates Pajares

Re: Esborrar fitxers curs passat

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -
Bon dia Oscar,

Des d'Administració Ι Administració del lloc Ι Usuaris Ι Comptes Ι Accions amb usuaris en bloc, has de poder eliminar els usuaris del Moodle definitivament, de manera que també s'eliminen les seves trameses.

A l'hora de reiniciar un curs també es poden eliminar les trameses dels alumnes.

Salutacions,
Isabel


En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Esborrar fitxers curs passat

per IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ -

Hola Isabel,

Jo tinc el mateix dubte. A aquest fil http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=93947 la Mònica Grau explicava que tot i que s'esborrin els comptes, si els  cursos no s'han reiniciat els fitxers associats no s'eliminen i tampoc hi ha manera de fer-ho de manera massiva, s'ha de fer un per un.

D'altra banda, veig que des del llistat de còpies de seguretat, com a admin, hi ha l'opció d'esborrar-les sense haver d'entrar curs per curs, però quan clico la icona d'esborrar surt una capa grisa semitransparent i la finestra per donar la confirmació d'esborrar darrere.  En  clicar d'acord, esborra, desapareix la capa grisa i la finestreta emergent però la còpia de seguretat no s'esborra.

Alguna idea!! Ep, i bon  inici de curs!!!

Irene

En resposta a IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ

Re: Esborrar fitxers curs passat

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -
Bon dia Irene,

Efectivament, la forma més rapida és reiniciar el curs, però si no s'eliminen, s'ha de fer com a admin, des de Gestió de fitxers.

Actualment, gràcies a missatges anteriors en aquest mateix fòrum, ens hem trobat amb una incompatibilitat que tenim registrada i que quedarà solucionada a la propera actualització del Moodle que es farà a l'octubre.

L'única forma d'eliminar els fitxers dels alumnes seria, autenticar-se com a admin i Iniciar sessió com cadascun dels alumnes que tenen aquests fitxers i eliminar-los des de l'activitat on les van penjar... però això és una feinada. En aquest cas et recomanem que esperis a la propera actualització de l'octubre. Si necessites més espai, pots demanar ampliació de la quota, mitjançant el Portal d'autogestió, i en veure que està justificada se t'ampliarà.

Salutacions,
Isabel