Descripció: Espai de conversa, en català o altres llengües, entre dues o més persones, en què una de les persona (la dinamitzadora) té un bon domini de la llengua i l'altra o altres (les aprenents) en tenen un coneixement bàsic que volen millorar i adquirir fluïdesa.

A més de practicar de manera oral la llegua, es crea un espai d'intercanvi i de lleure entre les persones participants.

Nivell mínim de la llengua de la persona aprenent: Nivell A1 o persones que l'entenguin.


OBJECTIUS I CONTINGUTS
OBJECTIU CONTINGUTS A TREBALLAR
Creació d'un espai de conversa en català, a través del contacte amb persones catalanoparlants que les ajudaran a introduir-s'hi i a expressar-se amb fórmules senzilles i molt habituals. Vocabulari i expressions vàlides per a situacions quotidianes i reals.

Nombre de sessions i durada: Compromís de realitzar 10 trobades d'1 hora, un cop a la setmana, en l'horari que acordin les persones que formen la parella. Si les persones volen continuar trobant-se, després de les 10 trobades ho poden continuar fent.

Metodologia: Les persones interessades en participar-hi, tant les dinamitzadores com les aprenents, s'inscriuen a La Troca, especificant la llengua, l'horari disponible i els interessos. Des de La Troca es crearan les parelles (o trios), posant en contacte les persones i facilitant-los, si ho necessiten, un espai de trobada.

Les persones dinamitzadores rebran un assessorament sobre com dinamitzar les trobades.

Amb el suport de:

Logotip Voluntariat per la llengua

Last modified: Wednesday, 30 October 2019, 10:04 AM