2. La pàgina d'inici

La pàgina inicial és la pàgina amb la que doneu la benvinguda al vostre lloc Moodle. Us pot resultar d'utilitat conèixer les seves possibilitats per tal d'enriquir i posar a l'abast de la vostra comunitat la informació i els recursos que estimeu necessaris.

En la distribució general d'elements de la pàgina inicial podeu identificar els un bloc lateral i el bloc central. En el bloc lateral tenim dos blocs, el de Menú principal i el de Navegació.

El tractament que el Moodle dóna a la pàgina inicial és la d'un curs que per defecte té una aparença molt diferent a la resta de cursos del Moodle. En aquest sentit, modificant la configuració inicial podreu fer visible el bloc de notícies, la llista de categories i cursos, afegir activitats i recursos, crear grups d'usuaris, bancs de preguntes, …

En els laterals com a admin del lloc podeu afegir els diferents blocs relacionats amb el lloc, bloc d'Inici de sessió, calendari, sindicació a les notícies… Posteriorment cada professor/a editor/a podrà afegir blocs específics per al seu curs que se sumaran als que s'hi hagin configurat des de l'administració del lloc.