Primers passos

2. La pàgina d'inici

La pàgina inicial és la pàgina amb la que doneu la benvinguda al vostre lloc Moodle. Us pot resultar d'utilitat conèixer les seves possibilitats per tal d'enriquir i posar a l'abast de la vostra comunitat la informació i els recursos que estimeu necessaris.

En la distribució general d'elements de la pàgina inicial podeu identificar els un bloc lateral i el bloc central. En el bloc lateral tenim dos blocs, el de Menú principal i el de Navegació.

El tractament que el Moodle dóna a la pàgina inicial és la d'un curs que per defecte té una aparença molt diferent a la resta de cursos del Moodle. En aquest sentit, modificant la configuració inicial podreu fer visible el bloc de notícies, la llista de categories i cursos, afegir activitats i recursos, crear grups d'usuaris, bancs de preguntes, …

En els laterals com a admin del lloc podeu afegir els diferents blocs relacionats amb el lloc, bloc d'Inici de sessió, calendari, sindicació a les notícies… Posteriorment cada professor/a editor/a podrà afegir blocs específics per al seu curs que se sumaran als que s'hi hagin configurat des de l'administració del lloc.