Pàgines Web

Mòdul de Fonaments de Pneumàtica. Detectors de senyal utilitzats en circuits pneumàtics

Vídeos recomanats

Tecnologia de control. El desenvolupament dels sistemes automàtics aplicats a la producció industrial ha fet canviar el paper de les persones en el món laboral. Aquesta tecnologia d'automatització i de control s'aplica avui en dia tant en l'àmbit industrial com en el domèstic.

Els sensors. Aquest vídeo parteix de conceptes com ara llum, so, pressió i transformació d'energia per tractar el tema dels sensors i el seu funcionament. Es presenta instruments com ara el micròfon per contextualitzar els mecanismes sensorials.

El servosistema. Amb aquest vídeo s'analitza el funcionament d'un comandament de control remot com a exemple de servosistema i el funcionament dels diferents sensors. Es veu el tractament de la informació i les funcions lògiques que configuren un servosistema.

El comandament de control. Ens explica el funcionament d'un comandament de control, els seus elements i la composició mecànica. Veurem un servosistema, la cadena de muntatge, els sensors i les funcions lògiques que el configuren. També l'anàlisi i el tractament de la informació que fa el comandament.

Darrera modificació: divendres, 11 d’octubre 2019, 13:39