Correctors ortogràfics en línia


Els correctors en línia poden ser molt útils si vols assegurar-te que un text no conté errades greus d’ortografia però tingues en compte que no són recursos infal·libles i els has de considerar com a orientatiu. No hi ha cap corrector automàtic que pugui garantir un resultat similar a la revisió d’un especialista. Per tant utilitza tant els correctors com els teus coneixements.

Simplement escriu el text que vulguis corregir en el quadre de text, o fes servir les opcions de copiar i enganxar. Fes clic sobre el botó “Corregeix” per llançar el procés de correcció. Les errades et quedaran marcades i tu mateix has de trobar la solució correcta. L’extensió dels textos no pot sobrepassar els 1.000 caràcters


El corrector de l'editor de textos del Campus IOC


Comprova si tens activada la llengua en la qual el corrector corregeix els textos que escrius a l’editor de text de l’IOC.

Primer has de comprovar si el tens activat o no en la llengua amb què estàs escrivint. Suposem que estàs escrivint un text en català en l’editor de textos de l’IOC: Què hauries de fer?

  • Selecciona tot el text.
  • Prem al mateix temps la tecla CTRL i el botó dret del ratolí.
  • Seleccioneu Opcions del corrector ortogràfic
  • Tria: català.
  • En el cas que no t'aparegui cap llengua, clica a Configuració de l’idioma per seleccionar-la.

Instal·lació del corrector al navegador Mozilla Firefox



Instal·lació del corrector al navegador Chrome


Darrera modificació: divendres, 2 de febrer 2018, 10:05