Els qüestionaris avaluables constitueixen una part fonamental en l'avaluació continuada a l'aula, a més de la seva importància com a element del vostre aprenentatge. Si feu una mica de números sobre el sistema d'avaluació dels lliuraments i del bloc, veureu que traient un 10 a tots els qüestionaris avaluables del curs, us assegureu 0,9 punts de la nota global del bloc!

Per això, és molt important llegir amb atenció aquestes instruccions:

  • Només teniu un Intent per fer el qüestionari. Això no vol dir que l'hagueu de fer en una única sessió, com s'explica més endavant. De fet, el meu consell és que aneu estudiant els temes i contestant les preguntes del qüestionari al llarg del lliurament. No ho deixeu per a l'últim moment perquè requereix el seu temps!
  • La valoració de cada pregunta dels qüestionaris està expressada en el quadre que veureu a la seva esquerra.

Malgrat que la suma total de les puntuacions de les preguntes sigui major o menor de 10, la qualificació final del qüestionari es registrarà en una escala de l'1 al 10 automàticament.

  • Cada pregunta es visualitza en una pàgina diferent. Quan passeu a la pregunta següent es desen automàticament les preguntes anteriors, de manera que el treball realitzat ja no es pot perdre. Podeu passar d'una pregunta a la següent mitjançant el menú de Navegació pel qüestionari o amb el botó "Següent" que hi ha a baix de la pregunta.

  • No cal que contesteu tot el qüestionari en la mateixa sessió de treball... Ho podeu anar fent al llarg del lliurament conforme aneu avançant en l'estudi dels continguts.

Quan vulgueu abandonar una sessió de treball (encara que no hàgiu acabat completament el qüestionari), feu clic a "Acaba l'intent" que es troba sota el menú de navegació. Passareu a una pantalla amb el resum actualitzat de l'estat del vostre intent

Encara us donarà l'opció de tornar a l'intent o d'acabar definitivament l'intent. Si no l'heu acabat, no feu clic a Tramet-ho tot i acaba. Simplement sortiu del qüestionari o de l'aula amb la barra de navegació de Moodle

  • Si sortiu del qüestionari sense que estigui acabat, podreu tornar a l'intent en qualsevol moment del lliurament tornant a obrir-lo. Entreu al qüestionari i feu clic a "Continua el darrer intent"

  • Si feu clic a "Tramet-ho tot i acaba" haureu enviat el vostre únic intent per avaluar (ja no podreu fer cap canvi) i immediatament rebreu un informe sobre el vostre intent (puntuació, respostes correctes i incorrectes....).

Aquest informe el podreu consultar quan vulgueu durant tot el curs. Només heu d'entrar al qüestionari i fer clic a "Revisió"

Salutacions cordials

Darrera modificació: dimecres, 26 de setembre 2018, 05:42