Economia de l'empresa I Bloc 2

Pla de treball del Lliurament 5

Continguts

  • Tema 6: Els elements de màrqueting
    1. El producte
    2. El preu
    3. La promoció
    4. La distribució

Orientacions

L'aula és un espai dinàmic. Consulteu sovint els Espais de comunicació per a avisos sobre possibles novetats, informacions i recursos no inclosos en aquest pla de treball.

És molt important que, abans de fer les activitats corresponents a un tema, n'estudieu i treballeu els continguts consultant els recursos didàctics. En ells trobareu una gran ajuda per a l'estudi i us resoldran molts dubtes. Podeu imprimir els recursos en format PDF per poder-los treballar amb més comoditat.

Recordeu que tota matèria requereix d'esforç si voleu superar-la satisfactòriament.

Seqüència de treball

  1. Llegir i estudiar el material d'estudi indicat en Recursos. És recomanable fer resums, esquemes... Respecte dels exercicis resolts, convé que els feu sobre paper si s'escau amb l'ajut d'una calculadora, abans de consultar la solució proposada.

  2. Fer el qüestionari L5AC1: Qüestionari. Els elements de màrqueting que trobareu a la secció Activitats d'avaluació.
    • Llegiu les indicacions que trobareu a l'encapçalament del qüestionari abans de començar-lo. Teniu dos intents per fer el qüestionari. Entre el primer i el segon intent ha de transcórrer un mínim de 24 hores. La qualificació de l'activitat serà la més alta obtinguda en els dos intents.
    • Ponderació sobre nota global del Lliurament: 30 %

  3. Fer les Activitats a lliurar Lliurament 5 que trobareu a la secció Activitats d'avaluació.
    • Penjar les vostres activitats en un fitxer Word, Open Office o PDF (no són admissibles fotografies, exercicis fets a mà,...) a la tasca L5ACR1:Tramesa de fitxers d'activitats avaluables que trobareu a la secció Activitats d'avaluació.
    • Nom del fitxer Cognom_ Nom_ L5 (per exemple Buqueras_Eugeni_L5).
    • L'exposició ha de ser clara i ha d'anar acom­panya­da de explicacions adequades. Si voleu obtenir la màxima qualificació, fugiu tant de les respostes "retalla i enganxa" com de les respostes tipus "telegrama".
    • En les activitats tipus exercici pràctic, s'han de lliurar no només els resultats sinó també els càlculs que permeten obtenir-los.
    • Ponderació sobre la nota global del Lliurament: 70 %
Darrera modificació: dimecres, 20 de novembre 2019, 08:05