Introducció

L'IOC ofereix al seu alumnat de batxillerat i a l'alumnat extern un curs d'autoformació de les matèries de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

Aquest curs de preparació de la matèria llengua anglesa es duu a terme durant el segon semestre i la preparació es fa mitjançant activitats i exercicis d'autocorrecció. A més, l’alumnat rep informació i orientacions sobre les proves i també disposa de material teòric i dels exercicis de les últimes convocatòries de les PAU.

Programació

Els continguts d'aquest curs estan elaborats a partir de l'estructura de l'examen i els criteris generals d'avaluació de la matèria. L'examen de llengua anglesa consta de les tres parts següents:

  • Comprensió escrita
  • Comprensió d'un text oral
  • Expressió escrita

Comprensió d'un text oral
La prova utilitza un text de dificultat mitjana autèntic o semi-autèntic (text amb característiques bàsiques d'un text autèntic, però simplificat), sobre un tema de cultura general actual, del tipus corrent en els mitjans de comunicació. L'examinand haurà de respondre vuit preguntes d'opció múltiple (a, b, c, d) sobre aquest text.

Comprensió escrita
Consisteix en una activitat de comprensió d'un text anglès escrit en llenguatge estàndard, no especialitzat. L'exercici, amb un valor global de fins a quatre punts, té com objectiu avaluar el nivell de comprensió escrita de l'alumnat. Consta de vuit preguntes d'opció múltiple (a, b, c, d) sobre aquest text.

Expressió escrita
Consisteix en la producció d'una redacció personal. Es tria una de dues opcions i la redacció, d'una extensió no inferior a cent paraules, s'haurà d'ajustar a les indicacions de l'opció triada.

Last modified: Wednesday, 1 April 2020, 7:46 PM