Continguts

  1. Roques líquides
  2. Muntanyes de foc

Orientacions

En aquest lliurament estudiarem el magma. Aprendràs sobre la seva viscositat, localització, formació, els tipus i les estructures originades pels magmes. Veurem l'anatomia d'un volcà, els productes i les estructures volcàniques. Caldrà saber les fases de l'erupció i el tipus d'activitat volcànica. Per últim, estudiarem els fenòmens de vulcanisme atenuat i relacionarem els volcans i la tectònica de plaques.

Participa als fòrums donant opinions, compartint materials o plantejant dubtes.

Seqüència de treball

  1. Llegeix el material d'estudi indicat, als llibres de text o als Recursos (Material d'estudi) on trobaràs els conceptes bàsics.

  2. Utilitza els recursos i el material d'estudi per ampliar els coneixements. Visualitza els vídeos i visita la resta d'activitats sobre el medi ambient.

  3. Pregunta els dubtes que sorgeixin al fòrum de dubtes del Lliurament.

  4. Fes-te un esquema/resum dels continguts del lliurament.

  5. Fes la tasca L4ACR1. El pes de l'activitat és del 35% sobre la nota d'aquest lliurament.

  6. Fes la tasca L4ACR2. El pes de l'activitat és del 35% sobre la nota d'aquest lliurament.

  7. Per acabar, contesta el qüestionari de correcció automàtica L4AC1_Qüestionari 4 Magmatisme. Tens tres intents per completar-lo. El pes de l'activitat és del 30% sobre la nota d'aquest lliurament.

  8. Comprova què has après: Revisa les respostes dels qüestionaris i la retroacció de les tasques que t'envia el teu professor.  

Darrera modificació: dimarts, 5 de novembre 2019, 09:52