Continguts

  1. Els minerals
  2. Les roques: filles dels processos geològics
  3. Els usos de les roques i dels minerals

Orientacions

En aquest lliurament aprendràs les propietats dels minerals (escalars i vectorials) i la seva classificació (no és necessari memortizar la classificació química dels minerals). Distingirem entre matèria cristal·lina i amorfa. Veurem, també, les roques, les seves propietats i la seva classificació (ígnies, metamòrfiques i sedimentàries). Finalment estudiarem els usos de les roques i els minerals.

Participa als fòrums donant opinions o plantejant dubtes.

Seqüència de treball

  1. Llegeix el material d'estudi indicat, als llibres de text o als Recursos (Material d'estudi) on trobaràs els conceptes bàsics.

  2. Fes recerca per ampliar els coneixements del material d'estudi. Visualitza els vídeos, presentacions, llegeix els articles i visita la resta d'enllaços del Lliurament.

  3. Pregunta els dubtes que sorgeixin al fòrum de dubtes de la matèria.

  4. Fes-te un esquema/resum dels continguts del lliurament.

  5. Fes la tasca L2ACR1. El pes de l'activitat és del 35% sobre la nota d'aquest lliurament.
  6. Fes la tasca L2ACR2. El pes de l'activitat és del 35% sobre la nota d'aquest lliurament.
  7. Contesta el qüestionari de correcció automàtica L2AC2_Materials terrestres:minerals i roques (qüestionari). Tens tres intents per completar-lo. El pes de l'activitat és del 30% sobre la nota d'aquest lliurament.
  8. Comprova què has après: Revisa les respostes dels qüestionaris i la retroacció de les tasques que t'envia el teu professor.  
Darrera modificació: dimarts, 8 d’octubre 2019, 09:59