Guia d'estudi

Introducció

A l'IOC la matèria Anatomia aplicada s’imparteix en dos blocs d'un semestre cadascun.

Anatomia aplicada (bloc 2) és la segona part d'una matèria de batxillerat d'arts escèniques, música i dansa. Té com a objectiu afavorir l’aplicació del coneixement i percepció del cos, tant pel que fa als aspectes morfològics com fisiològics. Molt especialment en la prevenció de lesions i disfuncions derivades de les arts escèniques, la música i la dansa, atès que el cos és el vehicle i l'instrument per expressar-se en aquests dominis artístics.

En aquest bloc ens centrarem en la funció de nutrició i la de relació.

Programació

Bloc 2: 

  • Lliurament 1 Nutrició: Alimentació i digestió

  • Lliurament 2 Nutrició: Respiració i circulació

  • Lliurament 3 Metabolisme

  • Lliurament 4 Relació : Sistema nerviós

  • Lliurament 5 Relació: Sistema endocrí

Material didàctic

Per estudiar els continguts dels lliuraments i fer les activitats que es proposen es faran servir materials que trobareu a l'aula.

En el Tauler de notícies i orientacions el professorat donarà indicacions i informacions del bloc. Consulteu-lo tot sovint.

En el Fòrum Dubtes de la matèria podreu exposar els dubtes del bloc. Podran intervenir per resoldre'ls tant el professorat com l'alumnat. Cal que sigueu molt participatius al fòrum, n'aprendreu els uns dels altres.

En cada lliurament trobareu:

  • El Pla de treball on s'indiquen els continguts i les activitats a fer en el lliurament.

  • Els Recursos específics del lliurament. Molts d'aquests materials estan extrets de fonts diverses (llibres de text, pàgines web, articles, altres materials de procedència diversa) i estan publicats a l'aula amb una finalitat únicament educativa. Els materials son "vius" i poden ser modificats al llarg del semestre o curs.

Les activitats del lliurament. Les activitats d'avaluació s'han de realitzar dins del termini del lliurament.


Sistema d'avaluació


Darrera modificació: diumenge, 19 d’abril 2020, 16:26