A continuació us enllaço algunes adreçes de pàgines web que us poden servir a l'hora d'estudiar tant per cercar imatges com per assimilar alguns continguts, de totes maneres trobareu a cada lliurament recursos específics de cada tema:

La primera adreça és una proposta educativa que us ofereix test interactius en qüestions relacionades amb les matèries que entren a les PAU per ajudar-vos i animar-vos a estudiar. Trobareu qüestionaris relacionats amb el temari del bloc 1.

La següent adreça correspont al blog de l'IES Miquel Martí i Pol i en ella hi trobareu material estructurat per unitats, enllaços a un gran llistat de museus així com una gran varietat de presentacions slidshare amb explicacions sobre conceptes artístics basats en imatges:

En la següent adreça hi trobareu un llistat d'elements arquitectònics amb il·lustracions per tal de poder identificar els més freqüents i importants:

En aquesta web podreu observar diferents imatges d'elements arquitectònics importants així com les parts de cada un d'ells.

En la següent pàgina podreu trobar conceptes sobre llenguatge artístic desglosat en arquitectura, escultura i pintura.

El següent enllaç és un diccionari visual de termes artístics en castellà

L' última web és una galeria d'imatges d'art on podeu buscar les obres de cada artista.

Pàgina amb vídeos d'història de l'art ordenats cronològicament



 

PÀGINES ON TROBAREU RESUMS DE FITXES DE LES OBRES DE SELECTIVITAT PER COMPLETAR-LES AMB EL VOSTRE LLIBRE:


En el següent enllaç trobareu materials de reforç de cara a l'estudi de la matèria aixi com enllaços a les obres comentades


Darrera modificació: dimecres, 1 d’abril 2020, 16:50