El programa Geogebra et permetrà dibuixar molt fàcilment el gràfic de qualsevol funció i això et pot ajudar a entendre'n les característiques. En aquest document en trobaràs les instruccions bàsiques per usar-lo.

Geogebra en línia.

Per altra banda en aquesta pàgina mitjançant applets de Geogebra podràs treballar de forma interactiva diferents conceptes dels treballats al lliurament. Cal tenir instal·lat el software de JAVA per a poder visualitzar-los correctament. Te'l pots descarregar de forma totalment gratuïta a l'adreça http://www.java.com/es/download/. I si ja el teniu a l'adreça http://www.java.com/es/download/testjava.jsp podreu comprovar si en teniu la darrera versió recomanada.

Et proposem alguns applets fets amb geogebra que t'ajudaran a visualitzar els conceptes de límits treballats al lliurament.
  • Concepte de límit: Joana Gabriel Chacón
    En els punts on existeix el límit, quan reduïm l'entorn de x també ho fan les imatges. En canvi en els punts on no existeix, reduïm l'entorn de x però el de les imatges es fa gran.
  • Funcions i límits. creat per F.Busquets.
    Pots triar quina funció vols treballar i en quins punts vols veure el límit. Veuràs el gràfic, les asímptotes.
  • Límits laterals: creat per Jordi Font González
    Tria quina funció vols treballar, en quins punts vols veure els límits laterals. Es calcularan i a la dreta podràs veure una taula de valors que s'apropen a la dreta i esquerra al punt.
  • Funció a trossos amb un paràmetre, continuïtat: Creat per Laura Garcia
    Tens dibuixada la gràfica d'una funció a trossos amb un paràmetre. Pots moure el punt lliscant del paràmetre fins aconseguir que la funció sigui continua en el punt de tall dels dos trossos.

Darrera modificació: dissabte, 21 d’octubre 2017, 21:58