Matemàtiques I (bloc 2)

Pla de treball del Lliurament 3

Continguts

Successions i límits de funcions (Unitat 11 del llibre de text d'edebé edició 2015, pag 264-284)

    1. Successions: terme general, progressions, límit d'una successió, el nombre e, operacions amb successions.
    2. Límits de funcions: en un punt, límits laterals, límits a infinit.
    3. Càlcul de límits: operacions amb límits, indeterminacions.
    4. Continuïtat.

Orientacions

  • Heu d'estudiar la teoria amb cura i prenent nota d’operacions, fórmules o frases que no s’entenguin i apuntar-les per preguntar-ho en l'espai Dubtes de la matèria en l'apartat corresponent d'aquesta aula.
  • La part essencial del tema ve donada per l'estudi dels límits de les funcions i les seves aplicacions per la continuïtat i les asímptotes.
  • Per introduir el concepte de límit es treballen les successions (que es poden pensar com a funcions de N a R) i dins de les funcions es consideren les progressions (aritmètiques i geomètriques) i la seva aplicació al càlcul d'interessos bancaris simples i compostos.
  • El càlcul de límits és força sistemàtic, cal practicar molt els tipus principals que es treballaran al lliurament. Centreu-vos només en els tipus que es treballen en el curs.
  • Seria bo que a mesura que aneu resolent exercicis, aneu comprovant que els resultat són els correctes i que són coherents amb l'enunciat. Per a tal efecte disposeu en l'apartat Recursos de la matèria de l'aula de dues eines així com uns vídeos explicatius d'ús d'aquestes dues eines
    1. Geogebra
    2. Calculadora WIRIS

Seqüència de treball

0. Llegiu aquest pla de treball i després feu una ullada a les activitats d'avaluació. Això us servirà per veure en quins punts heu de ser més incisius en l'estudi. No les feu encara, només es tracta de que veieu què heu d'acabar saber fent. Després seguiu el que es recomana en aquest Pla de treball.

1. Estudieu el material indicat a Llibre i documents LL3 de la secció Recursos (material d'estudi). Primer consulteu el Llibre Moodle. Amplieu-ho amb les pàgines corresponents del llibre de text i si encara no en teniu prou utilitzeu la resta de recursos que trobareu a la secció.

2. Practiqueu amb les Activitats d'aprenentatge que es proposen. Aquestes tenen:

  • Intents il·limitats.
  • Correcció automàtica.
  • No compten per la nota global del lliurament però serveixen per assolir els conceptes i procediments del lliurament abans de fer les activitats d'avaluació. Podeu centrar-vos en aquells temes on trobeu més dificultats.

3. Completeu el qüestionari d'avaluació L2AC1_Qüestionari avaluable

  • Nombre d'intents:3
  • Pes de la nota sobre el total del Lliurament: 50%

4. Feu la tasca d'avaluació  L2ACR2_Tramesa avaluable

  • Pes de la nota sobre el total del Lliurament: 50%. La podreu repetir si es considera que no heu assolit els objectius sempre que l'entregueu almenys amb 5 dies d'antelació respecte a la data final del lliurament.
Darrera modificació: dimarts, 22 d’octubre 2019, 18:58