En aquesta pàgina trobareu uns applets realitzats amb el programa Geogebra que  us ajudaran a visualitzar de forma interactiva alguns dels conceptes que es treballen al lliurament. 

En aquest applet poeu veure representat en el pla un nombre complex escrit en la seva forma binòmica, així com veure'n la seva expressió equivalent en forma polar. En moure els punts lliscants podeu variar el complex a representar.


En aquest applet , podreu veure geomètricament les possibles operacions amb nombres complexos.

Als requadres heu d'escriure els complexos que vulgueu operar i trieu en el punt lliscant quina operació voleu fer.


En aquest applet podeu escriure un complex en forma polar i en calcula les arrels n-èssimes (podeu triar l'índex de l'arrel amb un punt lliscant)

Observeu quina figura formen les diferents arrels en donar valors diferents a l'índex de l'arrel.

Què passa amb el mòdul?


  • Vector with magnitud and direction. (Michael Dawson)
    En aquest applet podeu escriure les components d'un vector i el veureu representat al pla i se'n dóna el mòdul i argument.


  • Vector addition (tiannuo)

    Moveu els punts A i B fins a obtenir el vector AB que vulgueu. Després situeu el punt D sobre l' A i el punt C allà on interessi segons el vector CD que vulgueu. Automàticament veureu dibuixat el vector suma.


  • Operacions bàsiques amb vectors. (Ximo UA)
    Escriviu les components dels vectors que vulgueu operar i assenyaleu  quina operació voleu fer. Veureu el resultat de l'operació geomètricament.

  • Producte escalar (Gabriel Chacón)

    Aquest applet us permet moure l'extrem de dos vectors i observar com varien els seus diferents elements i el producte escalar de tots dos. Al final planteja unes preguntes que amb l'experimentació podreu respondre.



Darrera modificació: dijous, 2 de novembre 2017, 14:38