Matemàtiques I (bloc 1)

Pla de treball del Lliurament 4

Continguts

En aquest lliurament es treballaran els nombres complexos i els vectors

Nombres complexos 

    1. Nombre complex.
    2. Operacions amb forma binòmica.
    3. Representació gràfica.
    4. Forma polar d'un nombre complex.
    5. Equacions amb solucions complexes.

Vectors
    1. Vectors.
    2. Operacions amb vectors.
    3. Combinació lineal de vectors.
    4. Bases de V2 .
    5. Operacions amb components.
    6. Producte escalar de dos vectors.
    7. Coordenades d'un punt en el pla.

Orientacions

  • Heu d'estudiar la teoria amb cura i prenent nota d’operacions, fórmules o frases que no s’entenguin i apuntar-les per preguntar-ho en l'espai Dubtes de la matèria en l'apartat corresponent d'aquesta aula.
  • És important seguir l'ordre d'explicació del llibre. En aquest sentit és important no avançar si no es tenen assolits els coneixements previs
  • Consulteu els geogebres que es proposen perquè us ajudaran a visualitzar alguns conceptes.
  • És molt important tenir clara la prioritat d'operacions així com posar i treballar amb els parèntesis quan sigui necessari. En quant a l'ús de la calculadora és també molt important escriure els parèntesis que calguin per garantir que els resultats són els correctes.
  • Seria bo que a mesura que aneu resolent exercicis, aneu comprovant que els resultat són els correctes i que són coherents amb l'enunciat. Per a tal efecte disposeu en l'apartat Recursos de la matèria de l'aula de dues eines així com uns vídeos explicatius d'ús d'aquestes dues eines
    1. Geogebra
    2. Calculadora WIRIS
  • Recordeu que les activitats d'avaluació són individuals i si es detecten còpies o hi ha sospites fonamentades es valoraran amb un 0.

Seqüència de treball

0. Llegiu aquest pla de treball i després feu una ullada a les activitats d'avaluació. Això us servirà per veure en quins punts heu de ser més incisius en el vostre estudi. No les feu encara, només es tracta de que vegis què has d'acabar saber fent. Després seguiu el que es recomana en aquest Pla de treball.

1.Estudieu el material indicat a Llibre i documents de la secció Recursos (material d'estudi). Primer consulteu el Llibre Moodle. Amplieu-ho amb les unitats corresponent del llibre de text i si encara no en teniu prou utilitzeu la resta de recursos que trobareu a la secció.

2. Practique amb les Activitats d'aprenentatge

  • Intents il·limitats.
  • Correcció automàtica.
  • No compten per la nota global del lliurament però et serveixen per assolir els conceptes i procediment del lliurament abans de fer les activitats d'avaluació. Si veus que alguns dels temes que s'hi tracten ja els domines no cal que els facis i et pots centrar en aquells en que trobis més dificultats.

3. Completeu el qüestionari d'avaluació L4AC1_Qüestionari avaluable

  • Nombre d'intents:3
  • Pes de la nota sobre el total del Lliurament: 50%

4. Feu la tasca d'avaluació d'enviament de fitxer L4ACR2_Tramesa avaluable

  • Pes de la nota sobre el total del Lliurament: 50%
  • En rebreu retroacció personalitzada per part del professorat. La podreu repetir si no ha anat prou bé i la  lliureu al menys amb 5 dies d'antelació respecte a la data límit.


Darrera modificació: dijous, 2 de novembre 2017, 12:36