Dibuix Tècnic I (bloc 1)

 Lliurament 1 

Continguts

En aquest lliurament treballarem els següents continguts que trobareu en el llibre de text i a l'apartat Recursos de l'aula:

  1. ART i DIBUIX TÈCNIC.
  2. INSTRUMENTS I MATERIALS DE DIBUIX TÈCNIC.
  3. CONSTRUCCIONS GEOMÈTRIQUES FONAMENTALS.

Orientacions

Per a poder iniciar el treball dels continguts del bloc, a part del que anireu trobant a dintre l'espai de cada lliurament, cal que realitzeu una primera fase de treball consistent en entendre els principis bàsics de la matèria així com els procediments que caldrà seguir per a fer el lliurament de les activitats programades.

Trobareu un vídeo explicatiu  Introducció al Dibuix Tècnic estructurat en dues parts:

    1. Introducció a la matèria
    2. Funcionament de l'aula

Tant mateix, amb aquesta voluntat, caldrà que llegiu detingudament els següents documents que trobareu al apartat Recursos de la matèria al principi de l'aula:

Abans de plantejar-vos realitzar les activitats del lliurament caldrà que adquiriu destresa en l'aplicació dels procediments ja que us caldran per a resoldre-les. Per tant, seguiu les pautes proposades en l'apartat següent:

Seqüència de treball

  1. En aquest primer lliurament es planteja realitzar a part de les tasques per a avaluar, una valoració inicial (que no serà qualificada) per a determinar quin és el vostre nivell de partida.
    • Per a realitzar-lo caldrà que seguiu les següents pautes:
      1. Accediu al fitxer  0. Valoració inicial DT1
      2. Imprimiu-lo i responeu-ne les qüestions plantejades.
      3. Un cop finalitzat, escanegeu el full i deseu-lo com a PDF (és en l'únic format en que s'acceptarà).
      4. Tot seguit, accediu a la següent tasca:  Valoració inicial Dibuix tècnic.
      5. Caldrà que adjunteu el PDF amb les respostes que haureu desat prèviament al vostre ordinador.
  2. Per a fer les tasques avaluables, heu de llegir les orientacions que trobareu a continguts teòrics L1 a l'apartat Recursos.
  3. Un cop familiaritzats amb els procediments i continguts proposats, obriu l'enunciat de les activitats L1ACR1_Enunciats lliurament 1 que trobareu a l'apartat Activitats d'avaluació.
  4. En el cas de tenir dubtes respecte a la resolució de les activitats o dels continguts, podeu plantejar-los al fòrum Dubtes de la matèria que trobareu a la part inicial de l'aula.
  5. Un cop finalitzades les activitats, trameteu, a través de la tasca L1ACR1_Lliurament d'activitats el vostre treball per a que sigui avaluat.
    • Pes de la nota sobre el global del Lliurament: 100%

Darrera modificació: dijous, 19 de setembre 2019, 18:23