Continguts

  1. Tant suau com la brisa tant intensa com un huracà: acció geològica del vent

  2. I, de mica en mica es van menjant la roca: acció geològica de les aigües subterrànies
  3. Tot un mostrari de formes: els sistemes morfoclimàtics
  4. La sorra i les costes: Acció geològica del mar

Orientacions

Cal saber que el vent com a agent geològic extern pot realitzar tots els fenòmens geològics externs. Veurem l'estructura de desert tipus Sàhara. Estudiarem l'acció geològica de les aigües subterrànies (el carst), quin tipus de roques formen i la meteorització interna i externa. Distingirem les estalactites i les estalagmites i les diferents formes d'erosió.

Seqüència de treball

  1. Llegeix els llibres de text i el material d'estudi indicat en Recursos (material d'estudi) on trobaràs els conceptes bàsics.
  2. Utilitza els recursos d'ampliació i d'aprenentatge per ampliar els coneixements. Visualitza els vídeos i visita la resta d'activitats.

  3. Pregunta els dubtes que sorgeixin al fòrum de dubtes de la matèria.

  4. Fes-te un esquema/resum dels continguts del lliurament.

  5. Fes la tasca L2ACR1El pes de l'activitat és del 35% sobre la nota d'aquest lliurament.

  6. Fes la tasca L2ACR2El pes de l'activitat és del 35% sobre la nota d'aquest lliurament.
  7. Contesta el qüestionari de correcció automàtica L2AC1_Acció geològica del vent i les aigües subterrànies (qüestionari). Tens tres intents per completar-lo. El pes de l'activitat és del 10% sobre la nota d'aquest lliurament.

  8. Contesta el qüestionari de correcció automàtica L2AC2_Acció geològica del mar (qüestionari). Tens tres intents per completar-lo. El pes de l'activitat és del 10% sobre la nota d'aquest lliurament.
  9. Contesta el qüestionari de correcció automàtica L2AC3_Agents geològics externs 2 (qüestionari). Tens tres intents per completar-lo. El pes de l'activitat és del 10% sobre la nota d'aquest lliurament.
  10. Comprova què has après: Revisa les respostes dels qüestionaris i la retroacció de les tasques que t'envia el teu professor. 

Darrera modificació: dimarts, 8 d’octubre 2019, 12:51