Continguts

  1. Processos geològics externs
  2. En equilibri inestable: fenòmens de vessant o inestabilitats gravitatòries
  3. Acció geològica de les aigües continentals

Orientacions

Estudiarem cada agent geològic extern (aigua, vent...) i els fenòmens geològics externs (meteorització, erosió, transport, sedimentació i litificació). Veurem què fa moure l'engranatge dels processos externs i què condiciona la majoria dels agents geològics externs. 

Caldrà distingir entre despreniment i esllavissada i els diferents tipus de fenòmens de vessant. També estudiarem l'aigua com a agent geològic extern (xaragalls, torrents i rius), i del glaç. 

Seqüència de treball

  1. Llegeix els llibres de text i el material d'estudi indicat en Recursos (material d'estudi) on trobaràs els conceptes bàsics.
  2. Fes recerca per ampliar els coneixements del material d'estudi i fes una ullada als Recursos d'ampliació. Visualitza els vídeos i visita la resta d'enllaços del Lliurament.
  3. Pregunta els dubtes que sorgeixin al fòrum de dubtes del Lliurament 1.
  4. Fes-te un esquema/resum dels continguts del lliurament.
  5. Fes la tasca L1ACR1. El pes d'aquesta activitat és del 35% respecte la nota d'aquest lliurament.
  6. Fes la tasca L1ACR2.  El pes d'aquesta activitat és del 35% respecte la nota d'aquest lliurament.
  7. Contesta el qüestionari de correcció automàtica L1AC1_Meteorització (qüestionari). Tens tres intents per completar-lo.  El pes d'aquesta activitat és del 10% respecte la nota d'aquest lliurament.
  8. Contesta el qüestionari de correcció automàtica L1AC2_Acció geològica de la gravetat (qüestionari). Tens tres intents per completar-lo. El pes d'aquesta activitat és del 10% respecte la nota d'aquest lliurament.
  9. Contesta el qüestionari de correcció automàtica L1AC3_Acció geològica de l'aigua (qüestionari). Tens tres intents per completar-lo. El pes d'aquesta activitat és del 10% respecte la nota d'aquest lliurament.
Darrera modificació: divendres, 4 d’octubre 2019, 11:46