WOFÜR INTERESSIERST DU DICH?


1. Continguts

En aquest lliurament aprendrem a explicar els nostres interessos, preocupacions i pensaments. Per a fer-ho necessitem aprendre  a fer servir els verbs que porten un complement preposicional, l’estructura de les oracions amb verbs amb preposició i l'ús dels adverbis pronominals.

2. Recursos (material d'estudi)

En aquest apartat trobareu el material que necessiteu per poder fer les tasques d'avaluació. Trobareu explicacions de com es fan servir els verbs amb complement preposicional , així com un llistat d'aquells que són més importants.

3. Orientacions per l'estudi i les activitats

Les activitats d'aprenentatge que us plantejo constitueixen el pas previ imprescindible per poder fer les tasques d'avaluació i en definitiva assolir els objectius del lliurament. Abans de llegir el Material d'estudi heu de respondre al qüestionari: "Observa i reflexiona", en aquesta tasca podreu convertir-vos en investigadors de la llengua i fer una reflexió previa importantíssima per després entendre el que està explicat al Material. Algunes tasques d'aprenentatge són participatives i altres són més per automatitzar estructures. 

4.Activitats d'avaluació


El cinquè lliurament consta de 3 activitats: dos qüestionaris i la tramesa d'un fitxer d'àudio. Cadascuna d'aquestes activitats té un pes del 33% de la nota global del lliurament.

 

Darrera modificació: dimarts, 1 d’abril 2014, 12:17