Alemany 1(Bloc 1)

Pla de treball del Lliurament 2

Continguts

En aquest segon  lliurament aprendrem a descriure la ciutat on vivim, a explicar on estan situats els llocs i com hi podem arribar.

Per tal de poder comunicar totes aquestes informacions necessitarem:

- conèixer el vocabulari rellevant de la ciutat

- conèixer les preposicions de lloc

- el vocabulari rellevant per donar direccions

Orientacions

Abans de fer les activats d'avaluació, es necessari assimilar els conceptes presentats en l'apartat Recursos (material d'estudi) i fer les Activitats d'aprenentatge. Aquestes activitats presenten elements que podeu necessitar per les Activitats d'avaluació. Les Activitats d'aprenentatge han d'estar marcades com a completadesper tal d'accedir a les activitats d'avaluació.

Seqüència de treball

  1. Fes el qüestionari "In der Stadt" (L2AP1_Q)i després llegeix els apartats 1,2,3,4 del Material del 2n lliurament. Si no feu aquesta activitat no podreu accedir al qüestionari d'avaluació L2AC1_Q Wechselpräpositionen
  2. Fes el qüestionari "Meine Stadt"(L2AP2_Q) i després llegeix l' apartat 8 del Material del 2n lliurament. Si no feu aquesta activitat no podreu accedir a la tasca d'avaluació  L2ACR1_T Meine Stadt
  3. Entreu ara a l'activitat d'aprenentatge "Exercicis autocorrectius" , us portarà a una sèrie d'enllaços amb exercicis autocorrectius.
  4. Feu les activitats d'avaluació. Us proposo tres activitats d'avaluació. La primera és qüestionari sobre l'ús de les preposicions (30% de la nota). La segona és un qüestionari, en el qual haureu d'omplir uns buits en un text basant-vos en un text que escolteu (30%), a la tercera haureu d'escriure un text sobre la vostra ciutat (40%).
Darrera modificació: dilluns, 16 de setembre 2019, 12:33