Alemany 1

Pla de treball del Lliurament 1

Continguts

 

  • La nostra rutina diària
  • Les hores
  • Els verbs separables
  • Els verbs modals
  • Els complements de temps
  • La declinació de l'objecte directe en acusatiu

Orientacions

Abans de fer les activats d'avaluació, es necessari assimilar els conceptes presentats en l'apartat Recursos (material d'estudi) i fer les Activitats d'aprenentatge. Aquestes activitats presenten elements que podeu necessitar per les Activitats d'avaluacióLes Activitats d'aprenentatge han d'estar marcades com a completades √ per tal d'accedir a les activitats d'avaluació.

Seqüència de treball

  1. Feu el qüestionari "Was mache ich und wann mache ich es?" (L1AP1_Q) i després llegiu els apartats 1,2,3,4,5,6,7 del Material del primer lliurament. Atenció: Si no feu aquesta activitat no podreu participar al Fòrum d'avaluació L1AC1_F "Wir stellen uns vor".
  2. Feu el qüestionari "Was isst du?"(L1AP2_Q) i després llegiu els apartats 8 i 9 del Material del primer lliurament. Atenció: Si no feu aquesta activitat no podreu participar al Fòrum d'avaluació L1AC1_F "Wir stellen uns vor".
  3. Entreu ara a l'activitat d'aprenentatge "Exercicis" , us portarà a una sèrie d'enllaços amb exercicis autocorrectius.
  4. Feu les activitats d'avaluació. Us proposo quatre activitats d'avaluació. La primera és un Fòrum on ens presentarem. Participar-hi representa aconseguir el 20% de la nota. La segona és un qüestionari, en el qual haureu de respondre a unes preguntes en base a un text que escolteu (20%), a la tercera haureu d'explicar la rutina  d'una noia en base a una fitxa (40%)  i a  la quarta haureu de fer uns exercicis de vocabulari (20%)
Darrera modificació: dilluns, 23 de setembre 2019, 12:41