A. Introducció

La llengua italiana és una llengua romànica força propera al català i al castellà per la qual cosa el seu estudi ens permet avançar en el seu coneixement de forma bastant ràpida. El nivell lingüístic que podem assolir després d'haver estudiat aquesta llengua al llarg dels estudis de batxillerat ens permet desenvolupar-nos de forma autònoma en la majoria d'accions quotidianes, essent aquest aspecte d'una gran riquesa personal i una bona oportunitat per a la vida professional. La llengua italiana té al voltant de 70 milions de parlants i és la 21a llengua més parlada al món. Tot i que la majoria dels seus parlants es concentren a Itàlia és una llengua força estudiada a Europa. La proximitat lingüística amb les nostres llengües més immediates fa que el seu estudi sigui senzill i divertit. Tot coneixement d'una llengua estrangera ens permet disposar d'eines per a comunicar-nos amb d'altres persones i accedir a altres cultures i maneres d'entendre el món.

B. Material didàctic

Els materials d'estudi d'aquest curs estan creats especialment per facilitar un aprenentatge progressiu de la llengua italiana.

C. Programació

Els materials d'estudi d'aquesta matèria han estat elaborats per facilitar-vos el repàs de tot el que heu estudiat durant el batxillerat i familiaritzar-vos amb la prova de llengua italiana a les PAU. A cada lliurament trobareu activitats que us permetran treballar la gramàtica, el vocabulari, la comprensió tant oral com escrita i millorar la vostra expressió escrita. Hi trobareu també diferents proves d'accés a la Universitat d'anys anteriors que podreu realitzar.

D. Mètode d’avaluació

Recordeu que es tracta d'un curs d'autoformació i que per tant no té efectes acadèmics. Treballareu de manera autònoma sense rebre cap correcció  i retroacció del professorat. Totes les activitats propostes són autocorrectives.

 

 

 


 

Darrera modificació: dimecres, 1 d’abril 2020, 23:56