Segona llengua Alemany 1

Pla de treball del Lliurament 4

Continguts

 

  • La nostra rutina diària
  • Les hores
  • Els verbs separables
  • Els verbs modals
  • Els complements de temps

Orientacions

Abans de fer les activats d'avaluació, es necessari assimilar els conceptes presentats en l'apartat Recursos (material d'estudi) i fer les Activitats d'aprenentatge. Aquestes activitats presenten elements que podeu necessitar per les Activitats d'avaluació

Seqüència de treball

  1. Feu el qüestionari "Was mache ich und wann mache ich es?" (L4AP1_Q)i després llegeix els apartats 1,2,3,4,5,6,7 i 8 del Material del primer lliurament.
  2. Participeu al Fòrum "Was machst du gern?". Atenció: Si no feu aquesta activitat no podreu fer la segona tasca d'avaluació "Alex' Tagesablauf".
  3. Entreu ara a l'activitat d'aprenentatge "Exercicis autocorrectius" , us portarà a una sèrie de links amb exercicis autocorrectius.
  4. Feu les activitats d'avaluació. Us proposo tres activitats d'avaluació. La primera  és un qüestionari, en el qual haureu de respondre a unes preguntes en base a un text que escolteu (30%), a la segona haureu d'enviar un arxiu d'àudio explicant la rutina  d'un noi (40%)  i a  la tercera haureu de fer uns exercicis de vocabulari (30%)
Darrera modificació: dilluns, 16 de setembre 2019, 09:32