Activitats d’avaluació

Primer, s’ha de consultar la programació de cada lliurament per tal de treballar els continguts programats. És aconsellable fer resums, el fet d’escriure ajuda a fixar conceptes i el resum permet relacionar-los entre si.

En l’apartat Activitats d'avaluació, es trobaran un exercici repartit en dues activitats que s'han de solucionar per l’avaluació continuada.

Exercicis dels lliuraments. Amb diversos exercicis de resposta múltiple, aparellament, omplir forats, de càlcul numèric i a més a més exercicis que s'hauran de lliurar amb un document de text a l'apartat de tramesa de fitxers. Hi ha una sola oportunitat per resoldre aquest exercici. En lliurar-los es podrà veure la nota dels exercicis i un cop finalitzat el termini de lliurament, les solucions. La nota definitiva es podrà veure un cop el professorat hagi corregit l'apartat de tramesa de fitxers. Als exercicis que heu d'enviar, veureu que hi ha un quadradet a la part superior dreta. En aquest quadradet no heu de posar-hi res.

Els resultats numèrics dels qüestionaris s'han de donar amb 4 xifres significatives (per exemple 123400; 12,34 o 0,001234)  i la coma decimal ha de ser una coma (,). Si poseu un apòstrof (') us donarà la pregunta com a dolenta

Tramesa de fitxers. Dins de l'apartat d'Exercicis dels lliuraments hi han exercicis que s’haurà de solucionar en un únic document de text i lliurar-los en aquest apartat. En aquest exercici tan sols podeu fer una tramesa. Aquest fitxer han d'estar en format pdf. No lliureu fitxers comprimits com els zip o rar ni en carpetes.

Pel que fa a les activitats d’avaluació que ha de corregir el professorat, aquest podrà oferir la possibilitat de millorar-les si han estat enviades com a mínim 5 dies abans del tancament del lliurament.

Un cop finalitzat el termini de lliurament no es poden enviar feines.

Qualsevol dubte o possible error que detecteu en les vostres solucions o inclús en els exercicis, envieu un missatge explicant-ho al vostre professorat per tal que es pugui solucionar.

Darrera modificació: dilluns, 17 de setembre 2018, 10:57