Proposta de seqüència de treball


La lectura dels materials d'estudi i la realització de les activitats et permeten assolir els objectius de cadascun del lliuraments. Per aquest motiu, és important que tinguis en compte la seqüència de treball que et proposem en aquest pla.

En tots els lliuraments veuràs que alguns materials i tasques que considerem imprescindibles per superar-lo tenen un requadre a la part dreta que t'indicarà amb claredat si has completat o no l'activitat i si la qualificació és positiva o cal que milloris la tasca. El que has d'interpretar és el que pots veure en la imatge de la dreta.

Tingues present que és aconsellable que facis totes les activitats  per poder superar cadascun dels lliuraments. El significat dels diferents colors del pla de treball els pots veure en la imatge del costat.

         

Pla de treball del Lliurament 4: Reproducció d'un vídeo

Recursos específics

Activitats d'aprenentatge

Activitat d'avaluació

% de la nota    
Llegeix el recurs   El guió cinematogràfic  -

 Llegeix el miniop:   Fer un vídeo

-

Consulta el material d'ampliació El llenguatge audiovisual

-

Fes el qüestionari    L4AC1_Fer un vídeo 

En aquest qüestionari podràs comprovar si has fet una bona lectura i anàlisi del miniop   Fer un vídeo. Les preguntes estan relacionades amb el contingut que s’explica en el miniop. Per tant, tingues cura d’entendre-ho tot mentre avances en el miniop. 

20%

Intervé al fòrum    L4ACR1_Les primeres decisions sobre el vídeo

En aquest fòrum hauràs de fer dues intervencions. La primera on presentaràs la planificació del teu vídeo i la segona on donaràs suport a un company del curs.

20%
Fes la tasca    L4ACR2_Planificació i Sinopsi i envia-la
Aquesta tasca t’ha de permetre presentar les primeres decisions sobre el vídeo que enregistraràs en el lliurament 5.
30% 
Fes la tasca    L4ACR3_Guió de treball i envia-la
En aquesta tasca hauràs de presentar una part (no tot) del teu guió. Podràs escollir entre un guió literari, un guió tècnic o un guió il·lustrat.
30%
Darrera modificació: dimarts, 5 de novembre 2019, 18:13