Proposta de seqüència de treball


La lectura dels materials d'estudi i la realització de les activitats et permeten assolir els objectius de cadascun del lliuraments. Per aquest motiu, és important que tinguis en compte la seqüència de treball que et proposem en aquest pla.

En tots els lliuraments veuràs que alguns materials i tasques que considerem imprescindibles per superar-lo tenen un requadre a la part dreta que t'indicarà amb claredat si has completat o no l'activitat i si la qualificació és positiva o cal que milloris la tasca. El que has d'interpretar és el que pots veure en la imatge de la dreta.

Tingues present que és aconsellable que facis totes les activitats  per poder superar cadascun dels lliuraments. El significat dels diferents colors del pla de treball els pots veure en la imtge del costat.

         

Pla de treball del Lliurament 2: Drets d'imatge

Preparació de les activitats

Activitats d'aprenentatge

Activitat central del lliurament

 

% de la nota    
Consulta el capítol 2 del   Llibre “Marc teòric d’Entorns virtuals”. En concret, la informació que has de llegir és “Fiabilitat i credibilitat de la informació a internet”. -

Fes la tasca   L2ACR1_Imatges i sentiments

   L2ACR_1Fiabilitiat i credibilitat de la informació

En aquest qüestionari, hauràs de contestar 10 preguntes relacionades amb el contingut del capítol 1 del marc teòric del curs. Llegeix bé aquesta informació abans d’enfrontar-te al qüestionari.

20% 
  L2ACR_2 Analitzem la informació d’una pàgina web

En aquesta tasca llegiràs un article digital i l’hauràs de valorar la fiabilitat i credibilitat de la informació que aporta.

30% 
  L2ACR_3 Contrastem informacions

En aquesta tasca hauràs de consultar tres pàgines web. En acabat hauràs d’analitzar la informació d’aquestes webs i contrastar la informació que faciliten.

30% 

  L2ACR_4 La viquipèdia és creïble?

En aquest fòrum, després d’una lectura hauràs d’expressar la teva opinió sobre el tema que presenta l’enunciat del fòrum.

20% 
Darrera modificació: dimecres, 25 de setembre 2019, 09:10