Proposta de seqüència de treball


La lectura dels materials d'estudi i la realització de les activitats et permeten assolir els objectius de cadascun del lliuraments. Per aquest motiu, és important que tinguis en compte la seqüència de treball que et proposem en aquest pla.

En tots els lliuraments veuràs que alguns materials i tasques que considerem imprescindibles per superar-lo tenen un requadre a la part dreta que t'indicarà amb claredat si has completat o no l'activitat i si la qualificació és positiva o cal que milloris la tasca. El que has d'interpretar és el que pots veure en la imatge de la dreta.

Tingues present que és aconsellable que facis totes les activitats  per poder superar cadascun dels lliuraments. El significat dels diferents colors del pla de treball els pots veure en la imtge del costat.

         

Pla de treball del Lliurament 1: Cercar a internet 

Preparació de les activitats

Activitats d'aprenentatge

Activitat central del lliurament

 

% de la nota    
Consulta el capítol 1 del   Llibre “Marc teòric d’Entorns virtuals”. En concret, la informació que has de llegir és “Cerca i localització d’informació a internet”.
-
Fes el qüestionari    L1ACR1_La cerca d'informació

En aquest qüestionari, hauràs de contestar 10 preguntes relacionades amb el contingut del capítol 1 del marc teòric del curs. Llegeix bé aquesta informació abans d’enfrontar-te al qüestionari.

20% 

Prepara i tramet la tasca   L1ACR2_Recorregut d'un procés de cerca

En aquesta tasca hauràs de concretar tots els passos que has seguit per obtenir informació sobre un tema d’interès personal

30% 
Prepara i tramet la tasca   L1ACR3_Tria de cerques

En aquesta tasca trobaràs tres possibles cerques. Hauràs de triar aquella que més et convenci i desenvolupar la proposta d’activitat que inclou.
30% 
intervé al fòrum   L1ACR4_Cerquem informació i compartim resultats
En aquest fòrum, després d’un procés de cerca, hauràs d’expressar la teva opinió sobre el tema que presenta l’enunciat del fòrum.
20% 
Darrera modificació: dimecres, 25 de setembre 2019, 08:58