La primera tasca a fer per realitzar el lliurament és preparar una presentació de diapositives que expliqui l'anàlisi de l'obra demanada al lliurament. Recordeu que aquestes diapositives han de seguir l'esquema de com comentar una obra arquitectònica.

Per fer la presentació de les diapositives, podeu triar el programari amb que estigueu més familiaritzats. Alguns d'ells són programaris online i gratuïts i en algun cas només haureu de registrar-vos.

Per fer el vídeo final on es mostri aquesta presentació (en diapositives) combinada amb la vostra exposició oral ( hi sortiu o no), podeu triar el programari amb què estigueu més familiaritzat o cercar una solució amb la qual us sentiu còmodes.

Un cop realitzada la presentació de diapositives heu de realitzar la gravació d'un vídeo on expliqueu a partir de les diapositives, l'anàlisi de l'obra a treballar.

Per tal de facilitar-vos la tasca, a continuació us indiquem un parell de propostes amb les que podeu fer la gravació. No obstant, podeu utilitzar el programa amb el que us sentiu més còmodes.

  • Screencast-o-matic: Amb aquest programa podeu escollir diverses opcions a l'hora de realitzar la gravació: pantalla i càmera, pantalla i so únicament...
  • Un altre recurs que podeu utilitzar és el programa OBS https://obsproject.com/ que haureu d'instal·lar al vostre ordinador. L'avantatge d'aquest programa és que us permetrà d'una forma senzilla i amb una sola gravació mostrar la pantalla del vostre ordinador i la vostra exposició oral gravada amb la càmera web sense necessitat d'una edició posterior.


Important: Un cop fet el vídeo, l'haureu de publicar en algun servei com youtube, vimeo o similar, i enviar-ne l'enllaç a la tasca corresponent perquè el professorat el pugui veure. Valora que si no vols que sigui accessible a tothom, pots fer-lo públic però configurant la privadesa com a "ocult", i així només hi podrà accedir qui disposi de l'adreça exacta del vídeo.  Aquí sota adjuntem un gift animat que us indica com realitzar-ho.